Kycklinglever med kapris recept

Kycklinglever med rökt sidfläsk, salvia, kapris och lök

Kycklinglever med rökt sidfläsk, salvia, kapris och lök

600 g kycklinglever. 14 msk kapris. 1salt och pepparKoka potatisen mjuk i saltat vatten, vid servering krossa den grovt och toppa med övriga ingredienser. 1Krydda kycklinglevernmed salt och peppar och stek den färdig i smör med lite salvia. 1Lägg upp kycklinglevern på potatisen och toppa med fläsk, salvia och kapris samt lök
Kycklinglever med bacon

Kycklinglever med bacon

Blanda ner creme fraiche, vatten, soja, bacon, lök och kapris. Ikväll ska jag laga kycklinglevermed bacon och det vattnas redan i munnen
Pasta med kycklinglever och broccoli

Pasta med kycklinglever och broccoli

Finstrimla löken, blötlägg kaprisen och hacka den sedan, hacka rosmarin, salvia och vitlök. Det är framförallt i lådan där vi har kött och fisk som innehållet glesats ut och för tillfället finns där löjrom, ankfett, ister, fjälster, en burk soppkött, en burk kycklinglevermousse och ett UFO som förmodligen är kycklinglever
Snabblagad leverpastej

Snabblagad leverpastej

Stek levern i rikligt med smör, tillsammans med hackad lök. På med salt och peppar. Slå på grädde, i med persilja och sardellerna
Vardagslyxiga crostinis

Vardagslyxiga crostinis

Mitt enda crostini-problem är att jag inte gillar den allra mest traditionella röran, den medkycklinglever
Levergryta utan leversmak

Levergryta utan leversmak

Servera tillsammans med smörstekt strimlad vitkål och MASSOR av skivade kaprisar. Hacka levern i små bitar och stek i rikligt med smör tillsammans med kryddor och vitlök
Drick ett gott chianti i kväll!

Drick ett gott chianti i kväll!

Få saker ger mig gastronomiska rysningar såsom rostat bröd med en god kycklingleverpaté och ett glas syrligt chianti
Kycklingleverpaté med bacon

Kycklingleverpaté med bacon

Vi åt det som en förrätt till söndagsmiddagen (som blev helstekt timjan/vitlök/citronkyckling med blomkålsmos), på en bädd av frisésallad med rödlök, knaperstekt bacon, kapris och färsk timjan

Kycklinglever med svamp

Blanda ner persilja och kapris strax före servering. Krydda med salt och ställ åt sidan. Krydda med salt, peppar och senap och rör ner laga lätt

Kycklinglever – en billig delikatess

Börja med att steka svamp, lök och vitlök i smör och rapsolja några minuter i en stekpanna. Ta bort pannan från värmen, blanda ner oregano och kapris

Kycklinglever med bacon och svamp

4 Servera med ris och sallad. 2 msk kapris. 400 g kycklinglever. 1 Fräs bacon och löksorterna. Ta upp. 2 Stek levern 3–4 minuter och blanda sedan i svampen

Grillad kycklinglever med mandelpotatismos

Tillsätt kaprisen. Smaka av med salt och peppar. 2 Mosa den avrunna, färdigkokta potatisen med några av vitlöksklyftorna, lite smör och mjölk. 3 Pensla leverbitarna med oljan från vitlöken. 3 msk kapris. ca 400 g kycklinglever

Pastasås med kycklinglever.

Servera med riven parmesan över. Skiva purjolöken och blanda ner med övriga ingredienser och låt små puttra i ca 20 minuter och smaka av. 300 g kycklinglever. 1 msk finhackad kapris