Mixa kycklinglevern fint tillsammans medbacon i matberedaren. Klipp baconet i lite mindre bitar. Lägg färsen i en stor bunke, och tillsätt kycklingleverblandningen, löken och tomaterna för hand
Paté, pastej och kycklinglevermousse formligen älskar jag, och denna var verkligen riktigt god. Denna paté gjorde mamma och jag till jul, men det enda juliga med den är de röda lingonen den dekorerats med
Kycklinggryta medBacon och Rosépeppar Efter en lång promenad vid ett upproriskt Medelhav, var det skönt att ha lite kycklingrester att ta hand om till lunch
Stek bacon (kan uteslutas), lök och färs, salta och peppra. Hemlagad leverpastej blir mer brun än rosa (använder man kycklinglever blir den ganska så mörkt brun)
Skruva med värmen lite och lägg i kycklinglever och bacon. Finhacka löken och kycklinglevern. Hardcore-kockarna skulle säkert säga att det skall vara fläsksida med svål men t