Smaka av med tomatpurén och eventuellt med sherry eller portvin. 1 paket fryst kycklinglever. 1 msk sherry el. 1 paket fryst kycklinglever 0,5 purjolök, skivad 2 msk vetemjöl 2 dl hönsbuljong från tärning 2 dl kaffegrädde salt och peppar 1 msk tomatpuré ev. 1 msk sherry el
Kör detta sedan i en mixer tillsammans med det hårdkokta ägget och sherryn. Tillsätt eventuellt mer olja och sherry om konsistensen skulle kännas torr (den skall vara ungefär som en bredbar leverpastej)
Tillsätt crème fraische, sherry, potatismjöl och putsad kycklinglever. Sherry och trattkantareller är inte särskilt ovanliga eller exotiska smaksättare
2 kycklingfiléer, skurna i bitar400 g fryst kycklinglever, skuren i bitar1 hackad gul lök2 dl sherry100 g socker ärter, eller gröna bönor, eller grön sparris150 g ostronskivling (går att byta ut mot champinjoner), skuren i strimlor1/2 dl äkta kinesisk soja (den äkta kinesiska sojan är glutenfri, trots att vetemjöl står i ingredienserna)2 grönsaksbuljongtärningar1 riven vitlöksklyfta1 msk färsk, riven ingefära (jag använder enbart saften jag kan krama ur, så slipper man "trådar" i maten)1 msk rårörsocker1 dl Oatly imatLägg kycklingfilébitarna och bitarna av kycklinglevern i 1 dl sherry i en skål. Häll på 1 dl sherry, soja och buljongtärningarna, låt koka upp. 400 g fryst kycklinglever. 2 dl sherry
5 kg kycklinglever , färsk eller fryst. 5 dl Calvados , konjak eller sherry. 1. Stek lever, lök och vitlök på ej för stark värme tills levern är genomstekt men ej brynt
Blanda soya, sherry, ingefära, salt och farin. Vänd kycklinglevern i mjöl och stek den vackertbrun. Putsa kycklinglevern och förväll 2 min, tag upp och låt rinna av. 300 g kycklinglever. 2 msk torr sherry
Sänk värmen, salta, tillsätt sherryn och låt småputtra ett par minuter till. Börja med att steka svamp, lök och vitlök i smör och rapsolja några minuter i en stekpanna
1 dl sherry, portvin eller madeira (eller 1 dl vatten + 2 msk balsamvinäger). 500 g kycklinglever. Hetta upp olja i kastrull, fräs riset under omrörning någon minut