Det är framförallt i lådan där vi har kött och fisk som innehållet glesats ut och för tillfället finns där löjrom, ankfett, ister, fjälster, en burk soppkött, en burk kycklinglevermousse och ett UFO som förmodligen är kycklinglever
Servera med broccoli, lingon och en färsk vitkålssallad med solrosfrön och senapsdressing. Gräddstuvad kycklinglever 2-3 port. 450 gr färsk Kycklinglever. Gräddstuvad kycklinglever 2-3 port. 450 gr färsk Kycklinglever
Kokt broccoli och majonnäs eller aioli är också gott till. Igår när vi kom hem så köpte jag kycklinglever, den blev tillagad ungefär på det här viset, tallriksbilden är tagen hemma i Östersund där jag alltid har mycket örter på balkongen
Förbered tillbehör som sallad och kokt broccoli. Servera levergrytan med valfritt tillbehör som kokt eller pressad potatis, grönsallad och kokt broccoli
Förbered tillbehör som sallad och kokt broccoli. Servera levergrytan med valfritt tillbehör som kokt eller pressad potatis, grönsallad och kokt broccoli
Komplettera ev med grönsaker, vi hade broccoli till. 1 pkt fryst kycklinglever1 finhackad rödlök1 msk mjöllite rapsolja och 1 klick smör att steka i2,5 del hönsbuljong1 rågad tsk dijonsenap3 msk äppelcidervinägerkinesisk sojaVatten0,5 dl crème fraische1 tsk salt vitpepparTina kycklinglevern och fräs den tillsammans med hälften av löken i oljan. /Boel 1 pkt fryst kycklinglever
De bästa källorna är dock inälvsmat som kalvlever och kycklinglever. Bra källor till naturligt folat är grönsaker som till exempel romansallad, spenat, sparris, persilja, broccoli, blomkål, rödbetor och linser