Kycklinglår. Stark kyckling i tomatsås med zucchinipasta och basilkasås. ) Kycklinglår. Tjoho, its Friday. Vad passar bättre än ett recept på en riktigt god middag
Göres snart är min starka rekommendation. Det är sällan (årets och förra årets underdrift eftersom detta var första gången någonsin) jag lagar kycklinglår
9-12 bitar kycklinglår. 1-2 tsk harissa (stark nordafrikansk chilipasta/sås). Blanda alla torra kryddor, doppa kycklingbitarna i kryddblandningen och täck väl
gärna stark. 1 kg styckade kycklinglår. Dela kycklingklubborna i 2 delar och dra av skinnet och gnid in dem i cyrryn och salt och peppar och låt stå och dra i 10 minuter
Stark Tacokrydda eller curry (ikväll blev det tacokrydda men curry är också gott). 1 grillat kycklinglår. 1 msk stark ajvar relish. 1 msk stark mango chutney
Stora frysta Kycklinglår (gör många på en gång). jerk kryddor och stark (väldigt stark) jerksås. Använd frysta och sedan tinade kycklinglår, kan vara riktigt billigt på extrapris
9-12 bitar kycklinglår. 1-2 tsk harissa (stark nordafrikansk chilipasta/sås). 9-12 bitar kycklinglår. Det här är min variant av en underbar marockansk kycklingrätt (tillagad i den nordafrikanska grytan tagine), som jag åt på matmarknaden Le Marché des Enfants Rouges i Paris för några år sedan
Flytta över till en ugnsform vartefter de är klara och krydda där med lite japansk soja, en hackad chili (med eller utan kärnor och fibrer beroende på hur starkt man vill ha det) och riven ingefära
Krydda kycklingen med salt samt vitpeppar och bryn kycklinglåren i smör i en rymlig stekpanna/gryta. 4 kycklingfiléer eller 8 urbenade kycklinglår1 kryddig korv, tex chorizo (ca 100 g) alt. strimlad, stekt bacon2-3 msk svensk stark senap1 apelsin, skalet finrivet salt & vitpeppar5 dl kycklingbuljong2 äpplen, urkärnade och klyftade1 savoykålshuvud, i mindre bitarSkär en ficka i varje filé, bred ¨senap i fickan och fyll med chorizo/bacon och apelsinskal. 8 urbenade kycklinglår. 2-3 msk svensk stark senap