4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Avsluta med salt och lime. ½ paket kokta nudlar, 2 pak soi grovt strimlad, frysta upptinade mangotärningar, 4 dl groddar, finrivet skal och saft från 1 lime, 1 strimlad chilifrukt utan kärnor, 1 liten bit fint riven ingefära, salt, olja. Jag honungsmarinerade utskurna kycklinglår ca 6 tim innan och ugnsstekte ca 15 min i 175 grader. (beräknad till 4 kycklingklubbor eller 8 urbenade kycklinglår. 1 msk mald sechuanpeppar, 1 chilifrukt strimlad, 2 vitlöksklyftor, 2 msk honung, 2 msk söt kinesisk soja, 2 dl olivolja. 1 lime. 8 urbenade kycklinglår. 2 msk honung. 2 msk söt kinesisk soja
Lägg kycklinglåren i en ugnsäker form. Blanda resten av ingredienserna och vänd kycklinglåren i såsen. ca 7 färska kycklinglår. 1/2 dl kinesisk soja. 2 msk flytande honung. pressad juice från 1 lime. ca 7 färska kycklinglår. 1/2 dl kinesisk soja. 2 msk flytande honung. pressad juice från 1 lime salt och peppar
Lägg kycklinglåren i en ugnssäker form. Smaskig kyckling i sås av honung, soja, sweet chili. Blanda resten av ingredienserna och vänd runt dem med kycklinglåren