Kycklinglår soja lime honung recept

Marinerade kycklinglår med krämig  pasta

Marinerade kycklinglår med krämig pasta

kycklinglår med ben. Marinerade kycklinglår & krämig pasta ca 3 port. 1 påse frysta kycklinglår med ben ca 1 kg. 1 msk kinesisk soja. 1 msk flytande honung. rivet skal+saft av 1 lime. 1 msk kinesisk soja. 1 msk flytande honung. rivet skal+saft av 1 lime
Sticky chicken

Sticky chicken

4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Sticky chicken

Sticky chicken

Lägg kycklinglåren i en ugnssäker form. Blanda resten av ingredienserna och vänd runt dem med kycklinglåren
Ljummen thaisallad med pak soi och mango

Ljummen thaisallad med pak soi och mango

Avsluta med salt och lime. ½ paket kokta nudlar, 2 pak soi grovt strimlad, frysta upptinade mangotärningar, 4 dl groddar, finrivet skal och saft från 1 lime, 1 strimlad chilifrukt utan kärnor, 1 liten bit fint riven ingefära, salt, olja. Jag honungsmarinerade utskurna kycklinglår ca 6 tim innan och ugnsstekte ca 15 min i 175 grader. (beräknad till 4 kycklingklubbor eller 8 urbenade kycklinglår. 1 msk mald sechuanpeppar, 1 chilifrukt strimlad, 2 vitlöksklyftor, 2 msk honung, 2 msk söt kinesisk soja, 2 dl olivolja. 1 lime. 8 urbenade kycklinglår. 2 msk honung. 2 msk söt kinesisk soja
Sticky chicken

Sticky chicken

Lägg kycklinglåren i en ugnsäker form. Blanda resten av ingredienserna och vänd kycklinglåren i såsen. ca 7 färska kycklinglår. 1/2 dl kinesisk soja. 2 msk flytande honung. pressad juice från 1 lime. ca 7 färska kycklinglår. 1/2 dl kinesisk soja. 2 msk flytande honung. pressad juice från 1 lime salt och peppar
Sticky Chicken

Sticky Chicken

Lägg kycklinglåren i en ugnssäker form. Smaskig kyckling i sås av honung, soja, sweet chili. Blanda resten av ingredienserna och vänd runt dem med kycklinglåren