Kycklinglår sås recept

Grillade kycklinglår med smarrig sås

Grillade kycklinglår med smarrig sås

Smarrig sås. 1 kg mörade kycklinglår. -Mama Skogly ♥ 1 kg mörade kycklinglår. Barnen tog extraportioner. Maken, som är allergisk mot kycklling, åt ändå och fick sedan svullna läppar så han såg ut som Linda Rosing
Kycklinglår i pitabröd

Kycklinglår i pitabröd

Vit sås. Röd sås. Servera pitabröden med båda såserna, kyckling, gurka, lök och persilja. 600 g kycklinglårfilé
Kycklinglår med äppelsås

Kycklinglår med äppelsås

4 Kyckling 1 kg kycklinglår 1/2 msk olja salt och peppar 900 g fast potatis Sås 1 rödlök 1 rött äpple 1/2 msk olja 2 dl vispgrädde 1/2 kycklingbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond) 1/2 dl vatten 1 tsk timjan Sallad 1/2 romansallad 2 morötter 1 tsk olja 1 msk citronsaft Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kokta kycklinglår i dragonsås

Kokta kycklinglår i dragonsås

Lägg upp kycklinglåren på ett varmt fat och ringla den heta såsen över. Skölj kycklinglåren noga och lägg dem i en gryta
Griljerade kycklinglår

Griljerade kycklinglår

Marinera kycklingen i hälften av bbq- såsen. kycklinglår med klubba. Ta ut ugen och pensla låren med resten av bbq-såsen och och strö över ströbrödet
Griljerade kycklinglår

Griljerade kycklinglår

Ingredienser 4 st kycklinglår med klubba 2 dl bbq sås 1 dl ströbröd Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Kycklinglår med rostad höstsallad

Kycklinglår med rostad höstsallad

Sås. Sås. Smula över fetaosten och ringla över såsen. Sås. 8 kycklinglår. 8 kycklinglår 2 päron. Kycklinglår med rostad höstsallad
Kycklinglår med äggfralla special

Kycklinglår med äggfralla special

1 kg kycklinglår. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ihop alla ingredienser till glaseringen i en skål. Torka kycklingen och gnugga in vitlökspeppar och salt runt om
Stekta kycklinglår

Stekta kycklinglår

Reducera tills du får en bra sås. Det här är ett enkelt sätt att steka kycklinglår inspirerat av Jacques Pepin
Dumplings med två såser

Dumplings med två såser

300 g kycklinghjärta (alt kycklinglår). 3 klyfta vitlök 500 g pak soi, kålhuvuden (alt mangold) 2 msk matolja salt peppar 200 g haricots verts 100 g enoki svamp (alt champinjon) 10 cm purjolök 100 g salladslök 300 g kycklinghjärta (alt kycklinglår) 1 bit ingefära, valnötsstor 1 thai chilifrukt 60-95 gyozaplattor, räkna med 10-12 stycken per person. Sås 10,5 dl sesamolja 0,5 dl soja 1 msk vitvinsvinäger 0,5 limefrukt, saften 2 msk koriander, finhackad 1 thai chilifrukt, finhackad. Sås 21 dl majonnäs, helst egengjord 1 msk jordnötssmör, osötat cayennepeppar (efter smak)