Jag gillar verkligen min Crock Pot och har lagat massor med mat i den. De föll nästan isär när jag försökte lyfta ur dem ur grytan och köttet lossnade väldigt lätt från benen
kycklinglårmedben. Här har det mest stökats på med svarta vinbär. Låt vattnet rinna av och rör sedan ner creme fraichen i pastan tillsammans med persilja
Ta ut kycklinglåren och servera dem med önskade tillbehör. Tillsätt och blanda runt olja, soja, sambal oelek, sweet chili, färsk finriven ingefära och citronsaft med kycklingen
Börja med att steka de saltade och pepprade låren tills ytan är fin. Under tiden skala och skiva potatisen, lägg i en oljad form eller liten stekpanna, kör en tre fyra lager med salt och peppar emellan, avsluta med ströbröd
Lägg frysta kycklinglår (medben) i en lergryta. Ringla över lite olja, ordentligt med sweet chilisås, salt, vitpeppar, lite kinesisk soja och lite vatten
Ta bort benet ur kycklingen, skär upp i sneda skivor och värm innan serveringen. Lättlagad middag på Kycklinglår En riktigt god fågelmiddag behöver inte vara så krånglig att laga till
Kycklinglårmed mirepoix och sotad salladslök. Inspirationen till den här rätten är bara en liten bild i mitt huvud, det var antingen i ett matlagningsprogram eller på någon restaurangs hemsida som jag såg en vaktel bli stoppad med mirepoix
Kycklinglår kräver ganska lång tillagningstid, för att det inte ska vara rött vid benet. Men om Du testar den här varianten och snittar benen, så går det snabbare
Låt småkoka medan du steker kycklinglåren. Det är sällan (årets och förra årets underdrift eftersom detta var första gången någonsin) jag lagar kycklinglår