Kycklinglår med ben recept

Möra kycklinglår (Crock Pot)

Möra kycklinglår (Crock Pot)

Jag gillar verkligen min Crock Pot och har lagat massor med mat i den. De föll nästan isär när jag försökte lyfta ur dem ur grytan och köttet lossnade väldigt lätt från benen
Marinerade kycklinglår med krämig  pasta

Marinerade kycklinglår med krämig pasta

kycklinglårmedben. Här har det mest stökats på med svarta vinbär. Låt vattnet rinna av och rör sedan ner creme fraichen i pastan tillsammans med persilja
Kycklinglår i ugn

Kycklinglår i ugn

Ta ut kycklinglåren och servera dem med önskade tillbehör. Tillsätt och blanda runt olja, soja, sambal oelek, sweet chili, färsk finriven ingefära och citronsaft med kycklingen
Kycklinglår Provencale

Kycklinglår Provencale

Börja med att steka de saltade och pepprade låren tills ytan är fin. Under tiden skala och skiva potatisen, lägg i en oljad form eller liten stekpanna, kör en tre fyra lager med salt och peppar emellan, avsluta med ströbröd

Kycklinglår i lergryta

Lägg frysta kycklinglår (medben) i en lergryta. Ringla över lite olja, ordentligt med sweet chilisås, salt, vitpeppar, lite kinesisk soja och lite vatten
Ugnstekta kycklinglår med rosmarin och citron

Ugnstekta kycklinglår med rosmarin och citron

Krydda kycklingen med salt, peppar och rosmarin. Servera med ugnstekt potatis och citronklyftor. 1 kg kycklinglårmedben. 1 kg kycklinglårmedben 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 tsk rosmarin 1 tsk olivolja 4 vitlöksklyftor 1 msk pressad citron 150 g haricots verts 2 tomater ½ msk olivolja Färsk rosmarin 100 g fetaost
Kycklinglår i ugn med gräddig sojasås

Kycklinglår i ugn med gräddig sojasås

4 8 kycklinglårmedben 1/2 msk olja 3 morötter salt peppar 4 port ris eller annat gryn 1/2 påse haricots verts (à 600 g) 2 dl matlagningsgrädde 1 msk majsstärkelse 2 msk japansk soja Lägg till i inköpslistan
Kycklinglår med sotad salladslök

Kycklinglår med sotad salladslök

Kycklinglårmed mirepoix och sotad salladslök. Inspirationen till den här rätten är bara en liten bild i mitt huvud, det var antingen i ett matlagningsprogram eller på någon restaurangs hemsida som jag såg en vaktel bli stoppad med mirepoix
Stekta kycklinglår

Stekta kycklinglår

Stek kycklinglåren i olja och smör med skinnsidan ner tills den blir färdig. Jag serverade med ett enkelt potatismos