Bryn kycklinglårenismör runt om samt salta och peppra dem. Bind en bit steksnöre runt mitten på varje kycklinglår så håller det formen och blir jämnare stekt
Smält smöret och i med grillkrydda och soja. smör. Barnen tog extraportioner. smör. Maken, som är allergisk mot kycklling, åt ändå och fick sedan svullna läppar så han såg ut som LindaRosing
Köttet från kycklinglåren är mycket smakrikt och gott. Bryn kycklingenismöret på båda sidorna. Här har det fått bli mört i en senapsgräddsås och serveras med rostad spetskål och skivat äpple
Lägg kycklingeni en ugnsform och häll över lite äppelmust som allt får brässera i. Linda om en skiva panchetta, pensla på litesmör/olja på varje kycklinglår och krydda med salt & svartpeppar från kvarn
Lägg kycklinglåren och de hela vitlökarna som du skär av en bit av toppen på i en ugnsform. Smält smöret och blanda samman med pressad vitlök, lime och kryddor
Pensla kycklingen med smörblandningen både innanför och utanpå skinnet. Smält smöret. Här kommer mitt recept på en lättlagad, god och nyttigt rätt som tillagarsig själv iugnen – perfekt eller hur