Dessa små kycklinglår är kryddstarka. Köp frysta färdigkryddade (barbeque) kycklinglår. Lägg i kycklinglåren och skaka påsen så att kycklinglåren blir kryddade runt om
Dela kycklinglåren i två delar, krydda dem med salt och peppar. för mer goda recept och inspiration❤ 6 portioner 4 kycklinglår 1 finhackad lök 4 pressade vitlöksklyftor 2 msk färsk riven ingefära 1 dl tomatpuré 2 dl grädde (valfri sort, matlagnings- eller vispgrädde) 8 dl vatten 6 st potatisar Kryddor. 2 tsk garam masala 2 tsk gurkmeja 2 tsk spiskummin (pulver) 1 tsk koriander (pulver) 1 tsk kardemumma (pulver) 1 tsk cayennepeppar eller paprikapulver 2 st hönsbuljontärningar Salt Peppar Stekning. 4 kycklinglår. 2 tsk garam masala
Gör en marinad av yoghurt, garam masala, lime, salt, peppar och pressad vitlök. 4 kycklinglår eller filé. 2 msk garam masala. 4 kycklinglår eller. 2 msk garam masala
kycklinglår. Tillsätt tikka masala pasta, garam masala och vetemjöl. 500 g kycklinglårfilé, kycklingfilé eller 750 gram styckade kycklingbitar med ben ex. 1 tsk garam masala
Gör en marinad av yoghurt, garam masala, lime, salt, peppar och pressad vitlök. 4 kycklinglår eller filé. 2 msk garam masala. 4 kycklinglår eller. 2 msk garam masala
Indiska kycklinglår 2 port. Urbenade kycklinglår ca 3-400 g eller motsvarande hela kycklinglår. 1 msk garam masala. Hela kycklinglår steker du på 175º i 40 minuter, vänd några gånger. 1 msk garam masala
Gör en marinad av yoghurt, garam masala, lime, salt, peppar och pressad. 4 kycklinglår eller filé. 2 msk garam masala. 4 kycklinglår eller. 2 msk garam masala
Gör en marinad av yoghurt, garam masala, lime, salt, peppar och pressad vitlök. 4 kycklinglår eller filé. 2 msk garam masala. 4 kycklinglår eller. 2 msk garam masala
Gör en marinad av yoghurt, garam masala, lime, salt, peppar och pressad vitlök. 4 kycklinglår eller filé. 2 msk garam masala. 4 kycklinglår eller. 2 msk garam masala