Till alla dessa smaker passade det fint att servera ganska snäll risoni, som jag bara kokade och sedan blandade med lite av pastavattnet, en skvätt grädde, en driva parmesanost och lite salt och svartpeppar
Kanperstek Bacon o låt det ”torka” på hushållspapper. ) blandad ost (man tager vad man haver…) Smulor av prästost, Castello Blåmögelost, Mozzarella och ICA´s Färskriven Pecorino salt, vit- & svartpeppar efter behag Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan vetemjölet
Korgen ger dig dessutom möjlighet att trolla fram saftiga kycklinglår, läcker köttfärslimpa och de mest delikata grönsaksblandningar, och plötsligt kan du även grilla plattfisk med högsta betyg på rotisseriet
Tillsätt den rivna parmesanosten. Ceasarsallad med krutonger, kyckling och bacon. Passa dig med sältan, sardeller, senap och ost ger sitt till sältan så smaka innan du saltar
Skär baconet i strimlor och stek i en stekpanna tills de blir knapriga. Blanda ner riven ost. Skär kycklinglåren i bitar och stek i en stekpanna med smör, ca 10 mi-nuter. ca 500 g kycklinglårfilé eller färdigstekt salladskyckling. 2 dl riven cheddarost. 1 paket bacon, 140 g
Jag traskade runt på ICA och tvekade mellan klassisk falukorv, färska kycklinglår, grillkorv utan skinn, färsk gös att filéa själv, bacon eller lammracks