Lägg kycklingklubborna med den vackra sidan upp i en trång, ugnssäker form. Servera såsen till kycklingkluborna tillsammans med kokt ris och kokta grönsaker
Lägg kycklingklubborna med den vackra sidan upp i en trång, ugnssäker form. Servera såsen till kycklingkluborna tillsammans med kokt ris och kokta grönsaker
Lägg klubborna i smord ugnsform. Servera med ris eller blomkålsris. Koka upp grädde med fond, tomatpuré, ev chilisauce, curry, cayennepeppar och smaka av såsen
Servera med kokt ris eller ugnsstekta potatisklyftor och sallad. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar
Lägg kycklingklubborna i en ugnssäker form och täck med folie. Skyn från ugnsbaket. Servera kycklingklubborna och dess tillbehör tillsammans med ris och sås
Lägg kycklingen i en ugnsform tillsammans med hackad vitlök. Låt puttra tills såsen tjocknar något. Koka riset enligt förpackningens anvisning men tillsätt hälften av saffranen i kokvattnet
Ta in mitt i ugnen och låt såsen koka upp. Den får sin mustiga och goda smak av koriander, vitlök och citron som får puttra tillsammans med kyckling och potatis i ugnen
Det är precis samma recept som min förra butterchicken som är gjord på kycklingklubbor, recept HÄR. Lägg sedan i den färdiggrillade kycklingen i såsen, vätskan som är i ugnsformen ska inte i såsen
Värm brödet i ugnen. Parisare. en klick chilisås. Lägg brödet på ugnsplåt med bakplåtspapper. Får man inte tag i pariserkorv kan man ta några skivor falukorv istället