Marinera kycklingklubborna i 12 timmar i kraftig påse och blanda runt ofta. Lägg kycklingklubborna på ett galler och sätt in i ugnen i 225 grader, ca 45 minuter. Tomatsås gjord på passerade tomater, spiskummin, vitlök som får puttra i ca 20 min
Späd med vatten, krossade tomater och tacosås. Lägg de tinade kycklingklubborna på ett eldfast fat. Krydda med kryddmixen runtom hela kycklingklubborna
4 4 kycklingklubbor 1 msk olja salt och peppar Tomatsallad 4 tomater 1 msk olivolja 1 tsk vitvinsvinäger 1/2 ask krasse Ärtsås 250 g gröna ärter 1 vitlöksklyfta 1 tärning grönsaksbuljong 2 dl mjölk 1 dl vatten 1 lime Till servering 4 port nykokt ris eller annat gryn Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
4 900 g kycklingklubbor 1 citron 3 vitlöksklyftor 1 msk soja 1 msk mango chutney 1/2 tsk salt 1 krm mald peppar 4 morötter färsk rosmarin 4 tomater 2 paprikor 1 zucchini 1 dl vitt vin (1 dl vin (för 4 port) kan bytas mot 1 dl vatten med med 1 tsk vitvinsvinäger i) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Rör ihop oljan från de soltorkade tomaterna samt balsamico, dijonsenap och kryddor. Kycklingklubbor. Slå av vattnet från potatisen och blanda med strimlade, soltorkade tomater, klyftad rödlök, strimlad salladslök, kapris och småbladig sallad