I helgen grillade vi goda kycklingklubbor. Som tillbehör hade vi ugnsrostad färskpotatis, sallad och en god sweet chilisås (creame fraiche, sweet chilisås, finhackad vitlök och lite flingsalt)
Blanda ihop marinaden och pensla kycklingklubborna runt om (använd allt). Med inspiration av det Turkiska kökets kryddsättningar slängs den här maträtten ihop snabbt, otroligt gott med Dillyoughurtsåsen till och här kan man välja annat tillbehör om man vill, vi valde pommes frites men det funkar även med ugnstekt potatis, ris eller bulgur eller nåt annat man tycker är gott
Eftersom kryddiga kycklingklubbor har så mycket smak behövs det inte särskilt mycket tillbehör, en enkel salladsbädd med några dippsåser tycker jag räcker bra
Ugnsstekta grönsaker är både enkelt och gott att använda som tillbehör till alla rätter. Jag la in tomater i ugnen, samtidigt som jag tillagade kycklingklubborna, och då var de klara samtidigt