kycklingklubbor. ½ dl sweetchili sause. ½ dl sweetchili saus. Jag marinerade frysta kycklingklubbor i ca 12 timmar. Smakar ljuvligt och är saftiga 1 kg kycklingklubbor
Efter lite velande hit och dit så fick den till slut sitt namn och det fick den efter den där sweetchilisåsen som vi är väldigt förtjusta i, och som är en stapelvara i vårt skafferi
Häll även över rött vin på kycklingklubborna innan dom åker in i ugnen. 1 paket kycklingklubbor. Lägg kycklingklubbor på en ugnsäker form, klicka smör, slata och peppra, in i ugnen ca 220 grader i 40 min man får titta till dom emellanåt så att dom inte är för röda eller att man kört dom för lång så dom blir för torra. 1 msk soy &sweetchili asian wok sås. 1 paket kycklingklubbor
Då jag testade recpet så valde jag mellan Våfflesmörgås Deluxe och de här kycklingklubborna. Kycklingfilé med instuckna glasspinnar (så lätt att hålla och äta för barn på utflykt), glaserade med sweetchili, kanel, kakao, honung och lime och en dutt smoked paprika
Tillsätt sweetchili och smaka av. 4 st kycklingklubbor. 3 msk sweetchili. Plocka köttet från klubban och dra isär med en gaffel så att köttet blir trådigt
Vår klubbkväll var vår middag som bestod av marinerade kycklingklubbor och till detta ugnsbakade grönsaker, kokta och färska grönsaker, lätt creme fraiche och sweetchili sås