Salta och peppra och pensla med soja. 800 g (4 kycklingklubbor). 2 msk soja. Häll över kycklingklubborna och sätt in mitt i ugnen och tillaga i 30 min. 800 g (4 kycklingklubbor). 2 msk soja
Smek in klubborna med kryddorna, lägg dem på ett grillgaller och pensla på soja och olivolja. Grillade kycklingklubbor 4 port. 4-6 st Kycklingklubbor. 2 msk soja. /Jimps 4-6 st Kycklingklubbor. 2 msk soja
4 1 kg frysta eller färska kycklingklubbor 2 1/2 msk soja 1 msk ketchup 1 tsk rosmarin 1 tsk oregano 1 msk rapsolja 1/2 tsk nymalen svartpeppar 1 vitlöksklyfta 3 msk smör 1 dl vatten Till servering rostade rotfrukter het yoghurtsås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Pensla dessutom kycklingen med soja och krydda den med peppar. Dela kycklingklubborna. 4 färska kycklingklubbor. 1 msk kinesisk soja. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 färska kycklingklubbor 6 stora potatisar 3 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1½ tsk salt 1 msk kinesisk soja 1 krm svartpeppar Sötstarka dippen
Marinera kycklingklubborna i 12 timmar i kraftig påse och blanda runt ofta. Lägg kycklingklubborna på ett galler och sätt in i ugnen i 225 grader, ca 45 minuter. 3 msk soja. 1-2 msk maggi soja
Blanda apelsinsaft, soja och arrowrot i en kastrull. Bryn kycklingklubborna runt om. Lägg kycklingklubborna med den vackra sidan upp i en trång, ugnssäker form