Lägg kycklingklubborna i en påse och häll marinaden över, låt stå i kylen över natten. Jag marinerade mina kycklingklubbor enligt marinaden ovan för att prova receptet, det kan se lite bökigt ut för att det är väldigt många ingredienser, men det är kryddor man kanske redan har hemma så någon egentlig lång tid tog det inte
Torka kycklingklubborna torra med hushållspapper och gnid in dem med kryddblandningen. Lägg potatis och vitlök och äpple runt omkring kycklingen och strö över salvian (eller rosmarin)
Kycklingklubbor med curry oct äppleOmelett med skinka och broccoliPastagratäng med korv och tomaterTomatsoppa med fetaostquesadillaSalviakotletter med potatismosRecepten är skräddarsydda av kampanjvaror och vi räknar med att du har en del basvaror hemma
Rökt KalkonBeer can turkeyWhiskyrökt KalkonlårfiléSolsidan – Den perfekta presentenHotwings den enkla vägenBeer can chicken BJ-stylePulled ChickenKörsbärsröka kycklingklubbor
Lägg i kyckllingen ihop med vitlök, salvia rosmarin, stek kycklingen till den börjar få lite färg. 1 kg kycklingklubbor delade i två eller 1,3 kg kyckling i 12 bitar. 1 tsk salvia
Lägg kycklingklubborna i en påse och häll marinaden över, låt stå i kylen över natten. Jag marinerade mina kycklingklubbor enligt marinaden ovan för att prova receptet, det kan se lite bökigt ut för att det är väldigt många ingredienser, men det är kryddor man kanske redan har hemma så någon egentlig lång tid tog det inte
Skär kycklingklubborna i två delar så att det blir lår och ben. ½ kruka salvia. Grovhacka salvian och vänd ner i gnocchin tillsammans med 1 dl riven parmesanost. 4 kycklingklubbor