Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche paprika & chili. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 700 g kycklingben rivet skal och pressad saft av ½ apelsin 1 msk soja 1 msk balsamvinäger 1 msk farinsocker 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche paprika & chili
2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche paprika&chili. Sätt ugnen på 200°. Blanda skal och saft från apelsinen med soja, vinäger och farinsocker i en kastrull
4 900 g kycklingklubbor 1 citron 3 vitlöksklyftor 1 msk soja 1 msk mango chutney 1/2 tsk salt 1 krm mald peppar 4 morötter färsk rosmarin 4 tomater 2 paprikor 1 zucchini 1 dl vitt vin (1 dl vin (för 4 port) kan bytas mot 1 dl vatten med med 1 tsk vitvinsvinäger i) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kärna ur och strimla paprikan. Dela kycklingklubborna. 4 kycklingklubbor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 kycklingklubbor 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde 1½ msk röd currypasta 2 paprikor 1 pressad vitlöksklyfta 3 dl basmatiris ½ kruka färsk koriander
Kärna ur och strimla paprikan. Dela kycklingklubborna. 4 st kycklingklubbor. Sätt ugnen på 175°. Salta, peppra och bryn dem i smör-&rapsolja i en stekpanna