½ tsk curry. Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Pensla blandningen på kycklingklubborna och pensla en gång till under stekningen. Blanda ketchup, hot chilisås, rapsolja, curry och persillade i en skål
Välj kycklingklubbormed skinn för extra fett. Flytta från stekpanna och lägg i kycklingklubbor. Min favorit kyckling i currysåsmed ingefära, LCHF version, gott med blomkålsris
Ätes med händerna med kokt basmatiris. Dela kycklingklubborna i 2 delar och dra av skinnet och gnid in dem i cyrryn och salt och peppar och låt stå och dra i 10 minuter. Lägg över löken i en traktörpanna/gryta och stek kycklingen så den får färg i ca 5-6 minuter och ha sedan i löken och krydda även på med mer curry. Låt detta puttra i ca 10 minuter och ha sedan i linserna och låt puttra i 5-10 minuter till och smaka av om du behöver mer salt/curry. 1/2 - 1 dl curry. 3 - 4 dl uppvärmt vatten med 1 hönsbuljong tärning
Gör så här Börja med kycklingröran. Rör samman kyckling, kvarg, mango chutney, curry, salt och peppar. Blanda samman alla ingredienser till salladen och servera med kycklingröran
Det är en mättande, varm kycklingrätt och gör man sig bara besväret att göra den egna curryn smakar den så otroligt mycket bättre (än medcurrykrydda på burk)
Bena ur kycklingklubborna. Servera med ett gott bröd. Tillsätt curryn. 3 kycklingklubbor. 1 msk curry. • Koka kycklingklubborna i ca 30 minuter. Koka i 30 minuter till tillsammans medkycklingklubborna. 3 kycklingklubbor 2 morötter 2 persiljerötter 1 bit selleri (100 g–200 g). 1 msk curry