½ gul lök. Först marinerade vi kycklingklubborna i bland annat lime, chili och ingefära över natten, ett otroligt enkelt knep för att de ska bli saftigare och mer smakrika
6 portioner syrliga kycklingklubbor. 6-7 st kycklingklubbor (ca 2 kg). 2 pressade vitlöksklyftor. 1 röd- eller gul lök. 1 vitlökshuvud. 4 dl vatten 6 portioner syrliga kycklingklubbor. 6-7 st kycklingklubbor (ca 2 kg). 2 pressade vitlöksklyftor. 3-4 morötter 1 röd- eller gul lök. 1 vitlökshuvud
Skiva löken tunt. Kycklingklubbor i ugn. Servera kycklingen tillsammans med vin- och lökskyn. Skölj kycklingklubborna och skär bort eventuellt överflödigt skinn
Skala och klyfta löken. Lägg rotfruk-ter och lök i en rymlig ugnsfast form. Blanda chili, olja, honung, sambal oelek, pressad vitlök, citronskal, citronsaft, ingefära och salt och droppa över kyckling och rotfrukter
Skiva löken tunt. Kycklingklubbor i ugn. Servera kycklingen tillsammans med vin- och lökskyn. Skölj kycklingklubborna och skär bort eventuellt överflödigt skinn
Skala och klyfta löken. Lägg rotfruk-ter och lök i en rymlig ugnsfast form. Blanda chili, olja, honung, sambal oelek, pressad vitlök, citronskal, citronsaft, ingefära och salt och droppa över kyckling och rotfrukter