Lite hackad koriander. Ta bort skinnet från kycklingklubborna. Servera med hackad koriander (som vildsått sig som ogräs i vår trädgård), nykokt basmatiris, sallad och kanske lite raita
Strö över koriander. Dela kycklingklubborna. färsk koriander. 4 st kycklingklubbor. Sätt ugnen på 175°. Salta, peppra och bryn dem i smör-&rapsolja i en stekpanna
Med den perfekta kombinationen av bland annat vitlök, chili och ingefära så smakar dessa kycklingklubbor precis som när du går till en indiskt restaurang, och det bästa av allt, de är superenkla att göra
Finhackad koriander Gör såhär. 6-8 portioner 1 kg kycklingklubbor eller kycklinglår 5 dl ris (långkornigt eller basmatiris passar bra) 1 gul lök 1 röd paprika 2 morötter (kan uteslutas) 4 vitlöksklyftor 3 dl gröna ärtor 400 g krossad tomat 2 tsk paprikapulver 1 tsk spiskummin 2 st buljongtärningar (kyckling- eller grönsaksbuljong) 0,5 g saffran Salt och peppar Olja till stekning Ca 5 dl vatten Valfri garnering. 1 kg kycklingklubbor