4 1 kg frysta eller färska kycklingklubbor 2 1/2 msk soja 1 msk ketchup 1 tsk rosmarin 1 tsk oregano 1 msk rapsolja 1/2 tsk nymalen svartpeppar 1 vitlöksklyfta 3 msk smör 1 dl vatten Till servering rostade rotfrukter het yoghurtsås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Saftiga Kycklingklubbor som får gotta sig i en riktigt god marinad. Kycklingklubbor. Kycklingklubbor. 6 stora kycklingklubbor. Skär 3 snitt tvärs över kycklingklubborna. 1 dl ketchup. 6 stora kycklingklubbor. Skär 3 snitt tvärs över kycklingklubborna. 1 dl ketchup
Blanda olja, soja, sambal oelek, ketchup och limesaft i en plastpåse. Se till att det kommer marinad runt alla kycklingklubborna och marinera i 30 minuter. 4 st kycklingklubbor. 1 msk tomatketchup
Lägg i kycklingklubborna i en skål och häll över marinaden. Jag såg till att jag hade upptinade kycklingklubbor, slängde ner allt i marinaden så var jag fri att göra annat tills ugnen pep att maten var klar
Pensla blandningen på kycklingklubborna och pensla en gång till under stekningen. Blanda ketchup, hot chilisås, rapsolja, curry och persillade i en skål
Vänd på kycklingklubborna då och då. 2 msk ketchup. 2 msk ketchup. Mums så goda och saftiga dessa blev. Gjorde kycklingben i ugn idag den absolut godaste marinaden