Under tiden blandar du ihop de övrigaingrediensernai en kastrull och låter småsjuda. Börja med oljan och kryddorna så de får fräsa ihop en liten stund innan du tillsätter tomat, vatten och buljongtärningen
Gott till är ris, bulgur. skivade. ½ pressad citron. Vitpeppar från kvarn. Marinerakycklingklubbornai 12 timmarikraftig påse och blanda runt ofta. Lägg kycklingklubborna på ett galler och sätt ini ugnen i 225 grader, ca 45 minuter. Lägg på folie efter ca 20 min så att det inte bränns. Tomatsås gjord på passerade tomater, spiskummin, vitlök som får puttra i ca 20 min. 2 vitlöksklyftor. 1 msk paprikapulver. 1-2 msk maggi soja. 1 tsk flingsalt
I går lagade jag en riktigt god "allt i en gryta" med kyckling, vita bönor och tomat. Visst är det skönt när allt är i samma gryta och kan puttra lite för sig självt
Dela kycklingklubbornaimitten, krydda runt om med peppar och salt. Den möra kycklingen som får blandas med den härligatomatsåsen, vitlöken, örterna, mamamia så gott
Dela kycklingklubbornaimitten. Kycklingen kokas upp i en god tomatsås som sedan ger smak tillriset. “Dijajbitimman el ahmar” är det irakiska namnet på denna ljuvliga rätt
När kycklingen är färdigi ugnen lägger du den i en tomatsås du lagat till av krossade tomater, fåtalet kryddor och andra helt "vanliga" ingredienser som t
I form hade potatisskivor, skivad röd lök, skivad grön lång paprika (stark) och kycklingklubbor. Kycklingfiler med tomatsås av krossade tomat, pressad vitlök, gul lök, persilja, grön lång paprika (stark), massa kryddor
Säg hej till Porotos Granados. En återkommande inspiratörtillvegetariskmiddagsmat är Hugh Fearnley-Whittingstall och tack vare honom upptäckte vi den chilenska soppan Porotos Granados
Jag bjöd på lite plock till lunch i form av kycklingklubbor, köttbullar, potatissallad, pizzabullar, lite ost, grönsaker och kallskuret, och sedan blev det som vanligt två tårtor tillfikat