Pudra ev på lite extra grillkrydda eller paprikapulver efter tillagningen. 1 msk grillkrydda. Så här gör jag för att göra kycklingklubborna saftiga och goda
Grillkrydda. Blanda allting väl (förutom grillkryddan) och pensla kycklingen med marinaden. Precis innan kycklingen ska in i ugnen strör du grillkryddan på skinnsidan, som ska ligga uppåt på plåten
De här kycklinglåren tog jag fram redan i morse och när de var tinade gjorde jag i ordning en enkel marinad på grillkrydda, honungäppelcidervinäger, salt, pressad vitlök och lite salt och lät dem stå ett par timmar
Grillkrydda. Riktigt läckra ketchupmarinerade kycklingklubbor som kan grillas i ugn eller på grillen. Låt dem gärna få marineras en stund för godast smak
Krydda kycklingklubborna med salt och ev lite grillkrydda. Lägg dem i en ugnsfast form. Grilla i ugnen i ca 30 min på 225 graders värme eller tills de är helt genomstekta