Här kommer ett litet livstecken och en mycket god kycklingkebabrulle. Gissar att en hel del av er blir lite glada nu när det äntligen kommer ett nytt inlägg, saknar verkligen bloggen men samtidigt har det varit lite gott att ha en bloggpaus eftersom tiden inte har räckt till och för att min inspiration helt enkelt inte har varit på topp, hoppas att den infinner sig snart igen
Kycklingkebabrulle. Vi fortsätter att ha det bra i värmen vid poolen i Spanien. Jag ska alldeles strax gå ut och äta frukost men först tänkte jag ge er detta supersmarriga recept som hela familjen älskade och som jag förmodar att vi snart kommer äta igen
Förätten som bjöds var kycklingkebabrulle med sallad och sås på pitabröd (khubz adi). Barnen hade inte fått nog av snäckplockning så på förmiddagen blev det strandhäng för att komplettera snäcksamlingen
Till dagens goda kycklingkebabrulle åt vi den här kebabsåsen. Kebabsås0,75 dl majonnäs2 dl crème fraiche0,5 dl chilisås1 krm paprikapulversalt och svartpeppar1 msk färsk finhackad persilja1 tsk dragon1 tsk kebabkrydda1 krm cayennepeppar1 tsk citronsaftBlanda alla ingredienser i en skål