Kycklinggryta med citron recept

81 Spara
Marockansk kycklinggryta

Marockansk kycklinggryta

286 kcal28,5 g protein12,5 g fett13,1 g kolhydraterMarockansk kycklinggryta, 5 port500 g kycklingfiléer1 gul lök1 vitlöksklyfta1 msk rapsolja2,5 dl matlagningsgrädde1/2 hönsbuljongtärning2,5 dl vatten1 tsk soja1,5 tsk sambal oelek1/2 msk honung1/2 citron, rivet skal1 pkt kikärter2 msk hackad persilja (fryst går bra. Marockansk kycklinggryta, 5 port
20 Spara
Afrikansk kycklinggryta

Afrikansk kycklinggryta

Skala och finhacka löken. Lägg den i en tjockbottnad gryta med bara några matskedar vatten i botten och låt löken mjukna på svag värme under lock, det kan ta minst 20 minuter
4 Spara
Kycklinggryta med örter

Kycklinggryta med örter

Pressa i citronsaften och ha i basilika, italiensk örtkrydda, svart -och vitpeppar samt salt. Då passar det utmärkt att bara slänga ihop något snabbt och idag blev det en enkel men god kycklinggryta med örter
0 Spara
Grekisk kycklinggryta

Grekisk kycklinggryta

Skala gul lök och vitlök. Dela gula löken i klyftor. Vitlöksklyftorna ska vara hela. Börja med att steka kycklingen i olivolja tills den fått färg
0 Spara
Kycklinggryta med jordnötssmak

Kycklinggryta med jordnötssmak

Häll kokosmjölk, grädde, jordnötssmör, sambal oelek, citronsaft och soja i en kastrull. I går fick det bli kycklinggryta med jordnötssmak, den blev riktigt god så här har ni receptet, det är beräknat för fyra portioner
11 Spara
Linguine med lårkycklingfilé, ruccola, citron och vitlök

Linguine med lårkycklingfilé, ruccola, citron och vitlök

Linguine med lårkycklingfilé, ruccola, citron och vitlök ( för två hungriga vuxna, fyra barn och en lunchportion) 900 gram lårkycklingfiléer olivolja salt, vitpeppar 1 dl vitt vin 1 msk balsamvinäger 140 gram ruccola (två påsar) 4 msk smakrik olivolja zestat skal av en liten citron 3 vitlöksklyftor, rivna 500 gram linguine Sätt på pastavattnet. 500 gram linguine
Sökförslag och sidor