-) ) och för att inte det skulle gå till spillo blev det en kycklinggratäng på det som fanns hemma. Vi hade en massa överblivet kokt ris i kylen från gårdagen (någon tänkte lite fel
På med vinet. 3-4 portioner1 grillad kyckling250 g champinjoner1 gul lök100 g ädelost2 dl grädde2 vitlöksklyftor3 msk vitt vinriven ost2 tomaterEv pasta eller ris, samt sallad till servering. 3 msk vitt vinriven ost
11 dl torrt vitt vin. 1Vispa samman crème fraiche, kycklingfond, majsstärkelse, fransk senap och vitt vin i en kastrull och koka upp under omrörning
Blanda crème fraiche, grädde, äggula, parmesanost, vitlök, salt, peppar, paprikakrydda, basilika, vitt vin, och citronsaft i en bunke och blanda ihop ordentligt
Bryn saffran och finhackad chili i olja och tillsätt därefter burktomater, matlagningsvin och fond. 1 dl matlagningsvin (eller vitt vin). 1 dl matlagningsvin (eller vitt vin)
Efter jobb blir det en timma på Form, på tallriken ikväll serveras en god kycklinggratäng och därefter kan man lugnt sjunka ner i soffan med en skål ostbågar och något gott vin i glaset