Här har det även halkat ner en klick senap och några färska basilkablad (som du kan ersätta med torkad) i gratängsåsen och så en anings riven ost på toppen av det hela
Dijon senap. Jag dammsög mitt kylskåp på rester som jag kände skulle fungera i denna kycklinggratäng, det enda jag behövde köpa på affären var kycklingfilé och färsk svamp
Har en hel del recept som kommer att dyka upp här men idag börjar vi med en supersmarrig kycklinggratäng som man faktiskt kan förbereda redan dagen innan och bara stoppa in i ugnen när magarna börjar kurra
Koka upp grädde, senap, fond, vinäger, vitlök och basilika och häll över kycklingen. Skorna står redo i hallen, solbrillorna väntar och våren kallar på oss där ute, men innan vi ger oss ut vill vi tipsa er om en alla tiders god kycklinggratäng som lagades till förra veckan
Tillsätt soja, senap, grädde, crème fraiche och grönpeppar och koka upp. Kunde inte låta bli att köpa med mig en hem, och igår fick den utgöra basen i den här goda kycklinggratängen