Vispa ihop grädde, creme fraiche, riven ost, färskost, dijon, vitlök, oliver och soltorkade tomater. Kycklinggratängmed tomat, basilika och dijon PrintFörfattare
Koka upp vispgrädde, crème fraiche och färskost. Smaksätt med sambal och chutney. Smaka av med salt och eventuellt mer peppar och sambal efter önskemål
Koka upp vispgrädde, crème fraiche och färskost. Smaksätt med sambal och chutney. Smaka av med salt och eventuellt mer peppar och sambal efter önskemål
Häll i buljong och grädde, krydda med curry. Vill man vara på den säkra sidan och man gillar att få den gratinerade ytan kan man med fördel göra det, förslagsvis 200° i 10-15 minuter, beroende på hur mycket man förstekt filéerna. 100 g vitlöksost (färskost av philadelphiatyp). 200 g naturell färskost (av philadelphiatyp)
Koka upp vispgrädde, crème fraiche och färskost. Smaksätt med sambal och chutney. Smaka av med salt och eventuellt mer peppar och sambal efter önskemål
Smaka av med salt, peppar och persilja. Koka upp creme fraiche, färskost, grädde, senap och paprika. Men idag då orkade och hann vi äntligen laga mat och då gjorde vi en kycklinggratäng som blev riktig smarrig trots enkla ingredienser
I tisdags hade jag möjlighet att stå lite extra länge i köket och då passade det utmärkt att låta ett gäng rotfrukter stå länge i ugnen ihop med en krämig kycklinggratäng
Efter jobb blir det en timma på Form, på tallriken ikväll serveras en god kycklinggratäng och därefter kan man lugnt sjunka ner i soffan med en skål ostbågar och något gott vin i glaset
Min fisksoppa med curry, Chili con carne, Köttfärslimpa med tacosmak, Ugnspannkaka med kassler, Krämig kycklinggratängmed ris, Blodpudding, och stek i lergryta