400 g kycklinglårfilé. 250 g pasta 400 g kycklinglårfilé 1 gul lök 250 g körsbärstomater 2,5 dl grädde 1,5 dl Podravka Ajvar 1 klyfta vitlök 2 msk färska örter, hackade vegeta salt och peppar 1 dl parmesan, riven
400 g kycklinglårfilé. 250 g pasta 400 g kycklinglårfilé 1 gul lök 250 g körsbärstomater 2,5 dl grädde 1,5 dl Podravka Ajvar 1 klyfta vitlök 2 msk färska örter, hackade vegeta salt och peppar 1 dl parmesan, riven
Den här kycklinggratängen blev otippat god. ca 450 g kycklinglårfilé. Tärna ca 450 g kycklinglårfilé och 1 pkt bacon. Smält 1msk smör i en stekpanna och bryn kycklinglårfiléen på hög värme i ca 3 min. ca 450 g kycklinglårfilé
Nu behöver vi köpa hem en ny svampburk för den vi hade hemma använde Håkan i söndags, när han svängde ihop en krämig och vansinnigt smaskig kycklinggratäng
Lyft ur löken, slå på lite ny olja och lägg i strimlad kycklinglårfilé. Kycklinggratängen funkar alldeles utmärkt med bara ris till om man vill göra det lite enklare för sig
Kycklinggratäng stog på schemat idag så jag stekte upp allt på bilden för sig - kalkonbacon, lök & vitlök, champinjoner, zucchini och tomater och sen rörde jag ihop det med lätt brynt kycklinglårfilé, riven ekologisk halloumi och grädde