Körsbärstomater dela i bitar. Jag dammsög mitt kylskåp på rester som jag kände skulle fungera i denna kycklinggratäng, det enda jag behövde köpa på affären var kycklingfilé och färsk svamp
Körsbärstomater. Jag brukar slå till och handla grillad eller färsk kyckling när det är bra pris i affären, fryser in och lagar sedan denna goda kycklinggratäng
800 g kycklinginnerfilé (eller vanliga filéer som du delar på längden) smör, att steka i salt peppar 65 g babyspenat 10 körsbärstomater 1 dl purjolök, finskuren 1,5 dl Västerbottensost 2 msk pinjenötter. 1Salladsalladsmix körsbärstomater, halverade fetaost valnötter olivolja balsamvinäger
250 g körsbärstomater. 250 g pasta 400 g kycklinglårfilé 1 gul lök 250 g körsbärstomater 2,5 dl grädde 1,5 dl Podravka Ajvar 1 klyfta vitlök 2 msk färska örter, hackade vegeta salt och peppar 1 dl parmesan, riven
1200 g körsbärstomater. 5 dl basilikablad 1 msk kycklingfond salt peppar 200 g körsbärstomater 1 dl riven parmesanost Servera med små rostade potatisar sallad Ugn
250 g körsbärstomater. 250 g pasta 400 g kycklinglårfilé 1 gul lök 250 g körsbärstomater 2,5 dl grädde 1,5 dl Podravka Ajvar 1 klyfta vitlök 2 msk färska örter, hackade vegeta salt och peppar 1 dl parmesan, riven
250 g körsbärstomater. 250 g körsbärstomater. Med en touch av vitlök, ljuvligt doftande rosmarin och smakrik parmesan blev det här en riktigt god gratäng