Ikväll gjorde jag en kycklinggratäng med lite indisk touch som verkligen blev hur god som helst. Fast okej, philadelphiaosten kanske inte var sådär jättejätteindisk *fniss* Före garnering Efter garnering (attans att det blev ett dåligt kort) 4 port 2 dl långkornigt ris 1 gul lök 1 msk smör 1 tsk curry 1 tsk kanel 1 tsk kardemumma 1 tsk gurkmeja 4 dl vatten 4 grillade kycklinglår i mindre bitar ½ purjolök i strimlor 1 banan i skivor 3/4 mango i tärningar Körsbärstomater till garnering 1 tomat (urkärnad och hackad) 1/4 mango i pyttesmå bitar 1 tsk curry 1 tsk kanel 1 tsk kardemumma Pressad saft av en apelsin 4 msk mango chutney 1 ½ dl matlagningsyoghurt ½ dl mjölk 2 msk philadelphiaost Fräs ris, lök och kryddor i lite smör så att det luktar gott och riset börjar bli lite genomskinligt. 1 tsk gurkmeja