Vid AIP, kontrollera vad din "Madras curry" innehåller. Ingredienser Indisk kycklinggratäng För 4 personer 4 st kycklingfileér 2 dl strimlad purjolök 2 msk madras curry* 3 dl kokosmjölk 1 st banan 125 g bacon Efter tycke & smak himalayasalt/havssalt *Ekologisk kryddblandning från spicemaster
kassler i skivor1-2 bananer, i skivor1 liten burk ananasringar, i mindre bitar1 liten burk mandarinklyftor (tog färsk satsumas, men den fick konstig smak)1 röd paprika, i mindre bitar2 dl crème fraiche eller vispgrädde el. 1-2 tsk gul curry2-3 dl riven ost1 dl jordnötter el. 1-2 bananer. 1-2 tsk gul curry
Ikväll gjorde jag en kycklinggratäng med lite indisk touch som verkligen blev hur god som helst. Fast okej, philadelphiaosten kanske inte var sådär jättejätteindisk *fniss* Före garnering Efter garnering (attans att det blev ett dåligt kort) 4 port 2 dl långkornigt ris 1 gul lök 1 msk smör 1 tsk curry 1 tsk kanel 1 tsk kardemumma 1 tsk gurkmeja 4 dl vatten 4 grillade kycklinglår i mindre bitar ½ purjolök i strimlor 1 banan i skivor 3/4 mango i tärningar Körsbärstomater till garnering 1 tomat (urkärnad och hackad) 1/4 mango i pyttesmå bitar 1 tsk curry 1 tsk kanel 1 tsk kardemumma Pressad saft av en apelsin 4 msk mango chutney 1 ½ dl matlagningsyoghurt ½ dl mjölk 2 msk philadelphiaost Fräs ris, lök och kryddor i lite smör så att det luktar gott och riset börjar bli lite genomskinligt. 1 tsk curry. 1 banan i skivor