Häll över grädde, ajvar, lägg ner löken, kycklingen och tomaterna. 1,5 dl Podravka Ajvar. 250 g pasta 400 g kycklinglårfilé 1 gul lök 250 g körsbärstomater 2,5 dl grädde 1,5 dl Podravka Ajvar 1 klyfta vitlök 2 msk färska örter, hackade vegeta salt och peppar 1 dl parmesan, riven
Häll över grädde, ajvar, lägg ner löken, kycklingen och tomaterna. 1,5 dl Podravka Ajvar. 250 g pasta 400 g kycklinglårfilé 1 gul lök 250 g körsbärstomater 2,5 dl grädde 1,5 dl Podravka Ajvar 1 klyfta vitlök 2 msk färska örter, hackade vegeta salt och peppar 1 dl parmesan, riven
Ajvarkycklinggratäng. Ajvar är en paprikaröra som både kan vara stark och mild. Kycklinggratäng. Här har jag samlat åtta recept på kycklinggratäng, som är enkla och ändå lite sådär vardagsfestliga som du vill att mat ska vara så här när det både är lillelördag och löningsdag
Häll över grädde, ajvar, lägg ner löken, kycklingen och tomaterna. 1½ dl ajvar relish (5 SP). Koka pastan, men något underkokt så den får gå klart i ugnen sedan
Det här är en festlig variant på kycklinggratäng med fetaost, paprika och soltorkade tomater. Blanda ajvar och creme fraiche och smaka av med salt och peppar
Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. 1 1/2 dl ajvar relish. Ugn 200º. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter
Rör ihop grädde, tomatpuré, sambal oelek och ajvar. 3 msk mild ajvar. 3 msk mild ajvar. Igår gjorde Anders en super god middag, receptet är från tidningen Express och deras bilaga Allt om LCHF