Dagens lunch blev den här goda kycklingen. Väldigt saftig och god med lagom hetta från cayennepeppar. Det var första gången jag använde kalvfond till kyckling, men det blev riktigt gott
Dagens lunch bestod av den här saftiga och goda kycklingen. Den lagades redan imorse och var sedan klar när vi kom hem efter en ridtur i det sköna vädret
LÄCKER KYCKLINGFORM. Den här kycklingformen är en bra vardagsrätt. Cayennepeppar ger den fin smak, men kummin eller muskot kan också vara gott att tillsätta för den som så önskar
KYCKLINGFORM I UGN MED CITRON/OREGANOSÅS. En fräsch, syrlig kycklingrätt som vi brukar göra. Går att göra i en hög panna eller stekgryta men jag gör den oftast i ugnsform
Kycklingformar. Nyp snabbt ihop smör, vetemjöl och salt till en smulig deg. Tillsätt florsocker och ägg. Låt degen vila i kyl minst 1 timme eller över natten
Här kommer receptet på Catrins goda kycklingform. Passar såväl till vardag som till fest. Om man tar det lite lugnt med sambal olek så passar den även utmärkt till barn