Häll i kycklingfond, grädde och mjölk och koka mjuka under lock. Garnera med gulbetor. Torsk700 g torskrygg med skinn2 msk smör + 2 msk rapsolja till stekning100 g rimmat sidfläsk200 g skogschampinjoner2 gulbetor till garnering, tunt skivadeSalt och nymald vitpeppar. Jordärtskockspuré600 g jordärtskockor med skal, tvättade2 schalottenlökar2 msk smör till stekning2 msk koncentrerad kycklingfond2 dl vispgrädde1 dl mjölk2 msk crème fraicheSalt och nymald svartpeppar
Tillsätt blasamico, kycklingfond, apelsinsaft och farinsocker och koka ihop. 150 g gulbetor. Värm honung, limesaft, peppar och salt i en kastrull tills de blandat sig väl
Häll i kycklingfond, grädde och mjölk och koka mjuka under lock. Garnera med gulbetor. 2 gulbetor till garnering, tunt skivade. 2 msk koncentrerad kycklingfond. 2 gulbetor till garnering, tunt skivade. 2 msk koncentrerad kycklingfond
Kycklingfond, grönsaksfond eller annan buljong. Frukostar. Havregrynsgröt är jättebra. Alternativ att blanda med är t ex två ägg i stekpanna, rör om så att det blir äggröra med lite salt och peppar