Strö lite hackad persilja över rullarna vid servering. ½ dl hackad persilja+½ dl till servering. Bryn svampen i 1 msk smör, med den hackade löken, blanda i ½ dl hackad persilja, låt kallna. Ångkoka dem i ca 15 minuter, eller sätt in dem i ugnen på 200º i ca 15 minuter
13 msk hackad persilja. 5 dl riven ost 1 kg sötpotatis 2 st rödlökar 150 g kvisttomater 3 msk olivolja Sås 2 dl vatten 2 dl vispgrädde 2 msk kalvfond 3 msk hackad persilja 2 tsk soja 1 msk majsstärkelse salt och peppar Garnera med rosmarin Ugn. Lägg filéerna i en smord form och stek vidare strax under ugnens mitt i ca 20 minuter. 1Tillaga strax under ugnens mitt i ca 25 minuter. 1Häll vatten, grädde, fond, persilja och soja i stekpannan
I med dem i en ugnsfast form. På med bacon och klippt persilja över kycklingen. Kycklingfiléer med bacon- och persiljetopping i mumsig sås4 port4 kycklingfiléersalt och peppar2 dl creme fraiche2 dl grädde2 stora vitlöksklyftor1 hönsbuljongtärning2 msk soja1 msk fransk senapfärsk persilja2 paket baconTina kycklingen. In i ugnen på 175 grader i ca 1,5 timme
Toppa med färsk persilja. Currysås hör ihop med kyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått lite ytlig färg
Lägg rödbetsklyftorna i en ugnsfast form och tillsätt olja, honung samt salt och peppar efter smak. Lägg upp de gratinerade rödbetorna på ett fat och strö över finhackad persilja
Lägg rödbetsklyftorna i en ugnsfast form och tillsätt olja, honung samt salt och peppar efter smak. Lägg upp de fetaostgratinerade rödbetorna på ett fat och strö över finhackad persilja
Lägg rödbetsklyftorna i en ugnsfast form och tillsätt olja, honung samt salt och peppar efter smak. Lägg upp de fetaostgratinerade rödbetorna på ett fat och strö över finhackad persilja
Lägg i en ugnsform och häll över en sås på 2 dl grädde, 1 dl crème fraîche, 3 msk balsamvinäger, 1 msk kycklingfond, 1 finhackad vitlöksklyfta, 0. 5 tsk svartpeppar, 1-2 msk smör, ev hackad persilja. Ställ in i ugnen på 225 grader, 15-20 min. Servera med rotfrukter i ugn som du gör genom att skära 1 kg valfria rotfrukter i bitar och ringla över olivolja, honung och salt. Rosta i ugnen på 225 grader i 25 min. Torrstek dem på båda sidorna 2-3 min Lägg i en ugnsform och häll över en sås på 2 dl grädde, 1 dl crème fraîche, 3 msk balsamvinäger, 1 msk kycklingfond, 1 finhackad vitlöksklyfta, 0. 5 tsk svartpeppar, 1-2 msk smör, ev hackad persilja
Skär en ficka i varje filé och fyll med en klick vitlöksost och hackad persilja. Häll över kycklingen och baka i ugn i 15 minuter. Lägg över köttet i en form och stek det klart i 20 minuter i ugnen. Täck med aluminiumfolie och grädda mitt i ugnen ca 30-35 minuter. 2 msk hackad persilja
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Toppa sedan soppan med färsk persilja. Gratinera i ugn på 225 grader i ca 35 minuter, täck med folie innan gräddning. Ugnsbakad lax med zucchini/feta bullar, 4 pers. 1 dl färsk persilja. 1) Salta & peppra laxfiléer och baka i ugn, ca 200C i ca 20 min. Ugnsbakad lax med zucchini/feta bullar, 4 pers. 1 dl färsk persilja. 1) Salta & peppra laxfiléer och baka i ugn, ca 200C i ca 20 min