Så det fick bli kyckling i ugn till middag med varm potatissallad och en krämig vitlökssås. Blanda i en matberedare basilika, ost och vitlök till en krämig röra
Blanda samman Philadelphiaost, basilika, parmesanost och pressad vitlök. Baconlindade kycklingfiléer med god fyllning 4 pers4 kycklingfiléer1/2 pkt philadelphiaost med basilikahackadbasilika (fryst funkar också)1 dl riven parmesanost1 vitlöksklyfta1 pkt bacon. Lägg över i en ugnsfast form och låt dom steka klart mitt i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter, beroende på hur tjocka dom är. Sås½ pkt Philadelphiaost med basilika3 dl crème fraichehackad basilika2 liten vitlöksklyftor1 msk kycklingfondsalt och peppar. 1/2 pkt philadelphiaost med basilikahackadbasilika (fryst funkar också)
Osten på filéerna ska få lite färg i ugnen. Dela kycklingfiléerna längs med, fyll med vitlöksost, lägg en liten bit rökt skinka, lägg i mycket basilika och timjan + en liten ostskiva
Ingredienser 4 kycklingfiléer1 pkt bacon eller lufttorkad skinka1 gul lök1 vitlöksklyftasmör eller olja 2 dl risottoris 4 dl höns- eller grönsaksbuljong 1 lime 1 kruka färsk basilika 1-2 dl nyriven parmesansalt & pepparGör risotton såhär 1. Strimla basilikan 8. Vänd ner basilika, limesaft och ost 9. Servera med ost, basilika & limeskal 10. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter på 225-250 grader Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt
Strimla basilikan. Vänd ner basilika, limesaft och ost. Servera med ost, basilika & limeskal. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter på 225-250 grader 4 kycklingfiléer. 1 kruka färsk basilika
Det blev kycklingfiléer, grönsaker i ugn, bakta tomater och bearnaisesås. Bakta tomaterDela ett gäng väldoftande tomater och lägg i en form, ringla över olivilja, lite honung om du har lust, torkad basilika och salt
- Lägg ned kycklingfileérna i en ugnssäkerform. - Blanda créme fraiche med basilika, salt och peppar. - Värm upp ugnen på 200 grader. - Tillaga i ugnen i ca 30-35minuter
Lägg filéerna i formen, ringla över olivoljan och klipp basilikan & timjan över kycklingen, krydda på filerna med havssalt,vitlökspulvret och vitpeppar
basilika. Skär ett snitt i kycklingen och fyll dem med en skiva brieost och basilikablad. basilika. Lägg kycklingen i ugnsform och sätt in den i ugnen på 175 g tills den är klar
Så när jag funderade på denna kycklingrätt med grädde, parmesan, lök, soltorkade tomater och basilika, och ett gäng andra grejer som passerade genom skallen
lite chiliflakes, vitlökspulver, torkad basilika eller vad man nu gillar för kryddor. Dela kycklingfiléerna en gång på längden och lägg dem i en ugnsfast form
Kör osten ihop med basilikablad, smör och pressad vitlök i matberedaren till en mjuk pasta. 6 kycklingfiléer100 g grovriven parmesanostfärsk basilika2 msk rumsvarmt smör1 stor pressad vitlöksklyftasalt, peppar2 paket bacon1. Stek filéerna i ugnen, 200 grader , ca 25-30 minuter. 100 g grovriven parmesanostfärsk basilika
Lägg över filéerna i en ugnsform och lägg tunna tomatskivor ovanpå. Hacka basilikan och strö över. Sätt ugnen på 200 grader. Gratinera i ugnen i 20-25 minuter. 1 kruka basilika