4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
I detta recept har jag använt en påse Santa Marias woksås Phad Thai och den är helt okej. Jag tror dock att den är borta ur deras sortiment och ersatts av Phad thai sås på flaska
Pensla på thai red curry. Du behöver4 portioner400 g kycklingfiléerÖrtsaltSvartpepparOlivolja1 förp. kelda thai red curry1 påse salladsmix1 förp. Dela kycklingfiléerna i 3 delar på längden. 1 Kycklingspett thai red curry. 400 g kycklingfiléer
Det är favorit thaimaten (tillsammans med en hel del andra goda rätter haha). Jag har faktiskt prövat göra min egen pad thai hemma och den har blivit riktigt bra
Jag äääälskar thaimat och det blir en hel del hämtmat i perioder när det är fullt upp med annat. Jag väljer i princip alltid samma rätt – nämligen thai red curry med kyckling
) 3-4 kycklingfiléer. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skär kycklingfilén i kuber ca 1x1 cm (lättast när den är hal tinad) och ställ åt sidan
4 kycklingfiléer. skär kycklingen i minder bitar och stek dem tills den blir igenom stekt. Häll grädde, kokosmjölk och annanas juicen från annanas burken i en kastrull