Marinerad Kycklingfilé i ugn(4-6 personer) Ingredienser 1 kg kycklingfilé (ca 8 filéer) eller fläskfilé5 dl grädde Marinaden. 9 msk finhackad rödlök6 msk olja3 msk Kinesisk soja6 msk chilisås3 st pressade vitksklyftorsvartpeppar Så här gör du Rör ihop marinaden och lägg filéerna i en eldfast form. Ställ in formen med marinaden i 225 grader ca 25-30 min om det är kycklingfilé och 45 min om det är fläskfilé. Tag ut formen och slå på 5 dl grädde och sätt sedan tillbaka in i ugnen ytterligare 15-20 min. 1 kg kycklingfilé. 6 msk chilisås
Häll grädden i en ungssäkerform, tillsätt chilisåsen, rör om. Flytta över filéerna till formen med grädd- och chilisåsen, strö över resterande mozzarella/salami blandningen
) och det var hur lugnt som helst. Kvällens middag har precis åkt in i ugnen så vi ska alldeles strax äta och sedan blir det lite biljard nere i källaren som jag har lovat Mattias nu i några dagar
Ställ in formen i ugnen. Blanda ihop sweet chilisås, soja, salt och peppar i en skål, smaka av. Lägg ut kycklingfiléerna i formen, skär dom i mindre bitar
Ugnstemp. Lägg över dem i en ugnsfast form och sätt in en. 1 st kycklingfilé /per person. Låt steka klart i 125 grader i ugnen tills temperaturen visar 70 grader. 1,5 - 2 dl chilisås, Heinz. 1 st kycklingfilé /per person. 125 grader i ugnen tills temperaturen visar. 1,5 - 2 dl chilisås, Heinz
Lägg kyckling, champinjoner i en ugnsfast form och häll blandningen över och strö på jordnötterna. Crème fraiche, mjölk, ost, chilisås, värm upp blandningen tills osten har smält
Äntligen har jag fått veta hemligheten med att få till en riktigt god och saftig kycklingfilé. Det man ska tänka på när man tillagar kycklingfilé är att köttet ska vara tinat och gärna rumstempererat