Bara att skiva upp och servera med en god potatissallad eller en grönsallad. Rosasås. Häll lite vitt vin och kycklingfond i stekpannan och häll såsen över kycklingen
Kolla så att kycklingen är genomstekt - inget rosa alls - köttet ska vara vitt och saftigt. Jag tycker att det blir tillräckligt saftigt som det är, men om du gärna vill ha en sås till kycklingen så skickar jag med ett enkelt recept på en balsamsås som passar jättebra till denna rätt
Currysås hör ihop med kyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått lite ytlig färg
Dela varje kycklingfilé i lagom stora bitar. Krydda med salt och peppar [och cayennepeppar om man tycker om det] och stek dem tills de är genomstekta och inte är rosa på insidan
Kontrollera att de är genomstekta, att köttsaften är genomskinlig och inte rosa. I och med att den serveras kall så tycker jag att bröd och sås är självklara tillbehör
Förstek kycklingfiléerna (låt dem vara svagt rosa i mitten) och strimla dem i småbitar. Blanda mascarpone med några droppar olivolja, kycklingbitarna, spenaten, soltorkade tomater (spara några til garnering), salt och peppar
Skär kycklingfilérna i bitar och stek i smör i en gryta. Servera med pastan och toppa med valnötter. Kolla av att kycklingen är genomkokt och inte har något rosa inslag
Blanda färskosten med lite av vattnet, tillsätt resten av vattnet och kryddmixen. Kontrollera att kycklingen är genomstekt dvs att köttsaften är klar utan rosa inslag
Salta och peppra kycklingfiléer och bryn i olja tills de är gyllene och lätt rosa inuti. Gillar ni mögelost och inte minst gorgonzola gör gorgonzolakyckling som är en kycklingfilé i super god krämig gorgonzolasås
Fredag - Stekt kycklingfilémed blomkålsmos och spenatsvamp. Tisdag - Torskbiffar med kall dillsås. Jag älskar en måndag som startar med sovmorgon, det kan inte bli bättre om ni frågar mig