Dela kycklingfiléerna i tre avlånga bitar. Blanda olja och soja, och pensla kycklingen. Krydda med salt och peppar, och lägg på ett galler med en plåt under
Jag hade köpt färsk tunnskivad kycklingfilé som fick bli små rullader. Låt det koka upp och droppa sedan i lite soja och smaka ev av med en gnutta senap
Kombinerad lördags- och Valborgsmiddag med parmalindad kycklingfilé, sås och en svampkräm. Stek kycklingfiléerna i en stekpanna tills det fått lite färg på båda sidorna
Jo den är lindad medParmaskinka men den har halkat under. Här hemma är det, som märkts, klent med inspirationen att få fast maten på bild och skriva om den
Avocado med skagenröraAvocado är inte riktigt min favoritsmak men jag kan visst äta det. Häll över kyckling- och pastablandingen på fatetDela parmaskinkan i mindre bitar och lägg ovanpå pastan
Dela kycklingfiléerna i tre avlånga bitar. Blanda olja och soja och pensla kycklingen. Krydda med salt och peppar och lägg på ett galler med en plåt under
Dela kycklingfiléerna i tre avlånga bitar. Blanda olja och soja, och pensla kycklingen. Krydda med salt och peppar, och lägg på ett galler med en plåt under