Därtill queneller av svamp, lök och tapenade. Hittade ett läckert provensalskt recept med pärlhöns, fyllda medkycklingfilé och inslagna i lufttorkad skinka
Hacka löken fint och sprid den över tomaterna. Tanken är att när du serverar så ripplar du över lite av såsen från tomatsalladen över kycklingen på tallriken när du lägger upp och garnerar med lite hackade oliver och basilikablad
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Skala vitlöksklyften och lägg den tillsammans med de soltorkade tomaterna i en skål och mixa dessa lätt med hjälp av en mixerstav
Kombinerad lördags- och Valborgsmiddag med parmalindad kycklingfilé, sås och en svampkräm. Stek kycklingfiléerna i en stekpanna tills det fått lite färg på båda sidorna
Idag lagar vi lite enkel vardagsmat, kycklingfilémed svamp, zucchini, tomat och härlig smält ost. Antigen kokar du en medlök, morot och andra smakgivande grönsaker som du sedan mixar
Me like Det blev Bruschetta till förrätt (det är nåt jag aldrig blir trött på) sedan parmalindad kycklingfilé fylld med Saint Agur och västebottenostrisotto