kycklingfilè fylld med mozzarella, soltorkade tomater och inlindad i bacon. Kallar det för italiensk kycklingfilè, om man vill kan man byta ut bacon mot parmaskinka eller pancetta för ännu mer italienskt
Kombinerad lördags- och Valborgsmiddag med parmalindad kycklingfilé, sås och en svampkräm. Stek kycklingfiléerna i en stekpanna tills det fått lite färg på båda sidorna
Idag lagar vi lite enkel vardagsmat, kycklingfilémed svamp, zucchini, tomat och härlig smält ost. Förutom att det kommer bli ett bättre slutresultat kommer det även bli så himla mycket lättare att kavla ut degen och därmed blir det lättare att göra dem runda och tunna
Dela kycklingfiléerna på längden och trä eventuellt upp dem på spett. Salta och peppra dem, pensla med pesto och rulla in bitarna i varsin skiva parmaskinka
La dit kycklingfilé och linda ihop till paket. flytande honung. Jag tog en parmaskinaskiva i taget och bredde ut färskosten som jag blandat med egengjord pesto, givetvis går det lika bra att köpa färdig pesto
Krydda kycklingfiléernamed salt och peppar och linda parmaskinka runt varje kycklingfilé. Rör ner vinäger och honung och låt löken koka sakta tills den blir mjuk
Älskar att jobba med balsam vinäger i matlagningen. Vill du köra GI serverar du med olika varma grönsaker istället för med potatis, morötter och palsternacka som vi hade till