Peppra kycklingfilén, lägg ut två skivor parmaskinka som ligger lite omlott. Kycklingen får god smak av parmaskinkan som är salt i sig, så salta inte kycklingen
Parmaskinka är bland det godaste jag vet, och när den fick hoppa in i ugnen tillsammans med kycklingen, grädde och balsamvinäger så kunde det inte bli annat än gott
Linda varje kycklingfilémed två skivor parmaskinka som ska ligga lite omlott. Jag tycker att det blir tillräckligt saftigt som det är, men om du gärna vill ha en sås till kycklingen så skickar jag med ett enkelt recept på en balsamsås som passar jättebra till denna rätt
Man kan säkert byta ut fläskköttet mot kycklingfilé som man bankar ut. Täck medparmaskinka. Balsamsås. Jag bytte ut peston mot mitt eget recept och färskosten mot en med vitlökssmak
Kyckling medparmaskinka,balsamsås och råris. Krydda kycklingen med salt,peppar och oregano. Servera kycklingen med råris,körsbärstomater och sockerärtor
Kycklinglårfilén kan bytas ut mot kycklingfilé. Krydda kycklingen med salt, peppar och salvia. Vispa ihop grädde, vinäger, fond och vitlök (gärna i stekpannan så man får med kycklingspadet)