Kycklingfilé med kapris och oliver recept

Olivstekt kycklingfilé

Olivstekt kycklingfilé

Toppa anrättningen med plockad basilika, ev. Salta och peppra lägg kapris. Bryn kycklingfiléerna i panna och sedan lägg på en plåt
Pasta med caponatasås och strimlad kycklinglårfilé

Pasta med caponatasås och strimlad kycklinglårfilé

Pasta med caponatasås och strimlad kycklingfilé. Caponata härstammar från Sicilien och finns i många varianter men bör enligt alla konstens regler innehålla aubergine ochkaprisoch vara lite sötsyrlig i smaken

Italiensk buffe

Marinerad kycklingfilé. Toppa med stora kapris. Häll försiktigt i örtoljan och vispa med en elvisp tills en fluffing konsistens
Speghetti Puttanesca

Speghetti Puttanesca

På bilden ser Ni även en lite för blek parmesangratinerad kycklingfilé. Stek hackad vitlök, sardeller, kapris, chilli ocholiver ett par minuter
LCHF buffe

LCHF buffe

Brieost medoliveroch vindruvor för de som vill. Jag älskar verkligen att förbereda för fester med mat och dukning och allt vad det innebär
Makaronilåda á la Linda

Makaronilåda á la Linda

Skär kycklingfilé i bitar och stek dem i smör. Penne pastaKycklingfiléCoctailtomaterÄgg MjölkRiven ostKryddning
Tapenadekyckling med gröna tillbehör

Tapenadekyckling med gröna tillbehör

Lägg helt enkelt alltsammans i en skål och mixa med stavmixer tills det blir till en pasta. Idag gjorde jag tapenade som jag har varit sugen på att testa en tid nu, aldrig ätit det tidigare och det var såå gott
Kyckling med tapenade

Kyckling med tapenade

Mixa oliver, kapris, pressad vitlök, olja och sardeller. Tunna eventuellt ut den med lite av kokspadet från kycklingen
Rachel & Me

Rachel & Me

Om du använder kycklingfilé bör du dela den i tre delar. Kärna ur och skölj chilin, finhacka och häll ned i röran tillsammans medkaprisen
Tapenade

Tapenade

Tapenade använder du på små toasts, på baguetten, att doppa grönsaker eller crostinis i eller som fyllning i tex kycklingfilé

Kycklingspett med puttanescasås

Blanda i oliver, sardeller ochkapris. Smaka av med salt och peppar. Skala och finhacka lök och vitlök. Gör likadant med resten av filéerna

Tapenadebakad torsk

Servera med pressad potatis och sallad. Hacka sardeller, oliver, kapris mycket fint och pressa ner en vitlöksklyfta