Blanda couscousenmed alla grönsakerna och osten. Pressa citronen och blanda med övriga ingredienser. Kyckling, couscous och kall sås är väl inte precis höstmat, men trots att löven prasslar under fötterna, vinden blåser kallt och händerna blir som isbitar under tidiga färder till jobbet är vi inte riktigt beredd att ge upp om sommaren
I den undre tillagas grytan med grönsaker och kött/kyckling och i den övre tillagas couscousen. Det här är ett recept som jag länge velat dela med mig av men dragit mig för eftersom jag försöker att hålla mig till enkla recept som man inte behöver några "speciella" material för att göra men såå många har frågat mig om det så jag ger det ett försök
Kyckling gryta som serveras antingen med ris eller couscous. Krydda med spiskummin, salt och peppar. Koka ris eller couscous enligt anvisningen på förpackningen
Kyckling gryta som serveras antingen med ris eller couscous. Krydda med spiskummin, salt och peppar. Koka ris eller couscous enligt anvisningen på förpackningen
Stapla kycklingfilébitarna ovanpå och avsluta med en klick lätt crème fraiche, paprika och chili. Bryn kycklingfiléerna på hög värme och pressa därefter på vitlöken och låt steka några minuter på varje sida
Lägg couscousen i en skål, koka upp vattnet tillsammans med currypasta och limejuicen. Riv gurkan grovt och blanda med turkisk yoghurt, vitlök och smaka av med salt och peppar
Vill man ha något extra till så kan man servera med ris, couscous, quinoa eller något annat gryn. Dagarna flyger förbi mig alldeles för snabbt just nu känns det som, och denna, min lediga torsdag, har redan snart swooshat förbi den med
Min couscous "spetsade" jag med lite russin. Koka couscous enligt anvisningar på förpackningen. Bryn kycklingfiléerna i smör och krydda med salt och peppar