Lägg kycklingfiléerna mellan plastfolie och banka ut dem tills de är lagom tunna. 2 kycklingfiléer. Riv Västerbottensosten och peppra filéerna, inget salt behövs eftersom både osten och skinkan är salt
De här prosciuottolindadekycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
En tomatsallad behöver inte alltid serveras kall. eller vänta det skall den aldrig göra. den skall alltid vara rumstempererad för att den skall smaka som bäst
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Om kycklingfiléerna är stora kan man dela dom. 500 gram kycklingfilé. 500 gram kycklingfilé. Perfekt rätt som man kan förbereda om man ska äta tillsammans med vänner
En av våra middagar förra helgen var fetaostfylld kycklingfiléinlindad i bacon med balsamicosås. Till fyra portioner600 g kycklingfilé8 skivor bacon8 små bitar fetaost1 krm svartpeppar2 dl grädde2 msk balsamvinäger1 msk konc kycklingfondDela varje kycklingfilé i två delar om de är stora. 600 g kycklingfilé
Igår så lagade jag baconlindadkycklingfilé och till den hade vi ugnsrostade rotfrukter. Skär kycklingfiléerna på längden och krydda dem runt om med salt, peppar och grillkrydda
Ikväll med blev det en kycklingfilé fylld med ädelost och inlindad i bacon. Till 4 portioner4 små kycklingfiléer (500-600 g)125 g ädelost1 pkt bacon3 dl gräddeSkär en ficka i varje kycklingfilé och fyll med en rejäl skiva ädelost. 4 små kycklingfiléer (500-600 g)
4 st kycklingfiléer. Skär ett snitt i varje filé och fördela fetaosten i filéerna. Linda baconskivorna runt om filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör