Kycklingfilé kokt olivolja recept

Ugnsstekt kycklingfilé med ajvarkryddade potatisplättar

Ugnsstekt kycklingfilé med ajvarkryddade potatisplättar

Det fanns överbliven kokt potatis i kylen, och de fick bli sällskap till den ugnsbakade kycklingen i form av smakrika potatisplättar kryddade med ajvar relish - som för övrigt också fanns kvar från annan matlagning
Kycklingfilé med ädelost & sallad

Kycklingfilé med ädelost & sallad

Det är så varmt och jag tappar matlusten när det är så varmt men man måste äta så idag fick det bli en sallad med kokt/nedkyld råris/matvete smaksatt med pesto, finhackad paprika och färsk chili
Snabbsprängd kycklingfilé med god potatissallad.

Snabbsprängd kycklingfilé med god potatissallad.

½ dl olivolja. Bild på kycklingen har vi icke att bjuda på, den ser helt enkelt ut som kycklingfiléer utan skinn gör, ganska blek och tråkig, men smaken var något helt annat än blek och tråkig
Kycklingfilé i tomatsås

Kycklingfilé i tomatsås

Servera med pressad potatis och kokt broccoli. 2 tsk olivolja. 2 tsk olivolja. Lägg laxen i en smord ugnsfast form och krydda med salt och peppar
Pastasallad med kycklingfilé

Pastasallad med kycklingfilé

Den här pastasalladen är en sån där klassiskt, god och enkel som man lätt svänger ihop med stekt kycklingfilé, pasta och valfria grönsaker
Storkok av kycklingfilé

Storkok av kycklingfilé

Jag har ätit mina i veckan tillsammans med quinoa tricolore (såå mycket godare än ”vanlig” quinoa) som jag smaksatt med antingen pesto eller ajvar, smulat lite fetaos på och värmt tillsammans med coctailtomater + ett kokt ägg när det varit dags för lunch
Chicken Nuggets LCHF

Chicken Nuggets LCHF

Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Servera med kokt broccoli och en eller båda av nedanstående dippsåser
Indisk kycklinggryta

Indisk kycklinggryta

Rör i grädden och servera med kokt ris och broccoli och eventuellt naanbröd. 250 g kycklingfilé. 1 msk olivolja
Pasta Alfredo

Pasta Alfredo

Vänd ner den nykokta pastan i såsen tillsammans med kyckling och gröna ärtor. Finhacka vitlöken och fräs på i stekpanna i olivolja
Bara det godaste

Bara det godaste

Kycklingfilé med sesamglaze. Pensla kycklingfiléerna med glaze och lägg dem på grillen. Kycklingfilé med sesamglaze
Kyckling med mangosås – ur Olgas mat: för aktiva kvinnor

Kyckling med mangosås – ur Olgas mat: för aktiva kvinnor

Skär kycklingfilén i mindre bitar. Stek i olivolja i en stekpanna på medelhög värme. 500 g kycklingfilé. 4 msk olivolja. 4 dl kokt råris. 4 portioner 500 g kycklingfilé. 4 msk olivolja. 3-4 vitlöksklyftor 4 dl kokt råris