Jag steker tunna skivor kycklingfilé i hemmagjord tandoorikrydda och serverar sedan i ett salladsblad tillsammans med grönsaker och en klick raw cream cheese som jag gjort i förväg (eller vanlig cream cheese såklart)
Kokt ris. 600 g kycklingfilé. Mango chutneysås till varmrökt lax 4 portioner. 600 g kycklingfilé. Tillsätt mango chutney i grytor eller såser och det blir alltid succé
Kokt färskpotatis. Matig sommarsallad med varmrökt lax. Servera med kokta ägg. Plocka laxen i bitar. Vänd sallad, lax, sparris och avokado i dressingen
Annars är det lätt att pannan kyls ner och då blir kycklingen kokt och inte stekt. Annars brukar vi vara duktiga på att ta tillvara på rester, t ex att använda skinkan i omelett och göra röror av den gravade laxen
Att exprimentera med mat i all ära, men ibland är det också skönt att köra en favorit i repris, denna laxrätt är gudomlig och alla som har fått smaka på den vill att jag ska göra den igen